De leukste en mooiste Vakantiehuizen

Keuze uit 4.640 vakanties

Header

Vakantiehuizen-boeken.nl

Je bent op zoek maar een leuk en mooi vakantiehuis of hotel in een bepaald land. Dan moet je zeker kijken op deze vergelijkingssite. Immers, op deze vergelijkingssite vind je maar liefst ruim 5.500 verschillende vakantiehuizen in heel veel landen. Op zoek naar bijvoorbeeld een vakantiehuis of hotel in bijvoorbeeld Aruba, Denemarken of Malta. Je vindt ongetwijfeld een mooi en leuk vakantiehuis  of hotel op deze website, tegen een schappelijke prijs. De samenstellers van deze vergelijkingssite hebben de vakantiehuizen en hotels op deze website geselecteerd op zowel kwaliteit als prijs.

 

Eenvoudig zoeken naar een vakantiehuis in een bepaald land

 

Je bent op zoek naar een vakantiehuis of hotel in een bepaald land. Daarom kijk je in de alfabetische lijst met vakantielanden onder Vakantie landen. Stel het land waar je een vakantiehuis wilt huren wordt vermeld in deze lijst. Door op het land te klikken verschijnt er een pagina met vakantiehuizen in dat vakantieland. Je kunt dan op zoek naar het vakantiehuis dat past bij je wensen en je budget.

 

Eenvoudig zoeken naar een vakantiehuis in een bepaalde plaats

 

Stel je wilt op vakantie naar Marokko. Onder Vakantie landen klik je daarom op Marokko. In Marokko wil je je vakantie doorbrengen in Marrakech. Daarom klik je onder Alle plaatsen op Marrakech. Vervolgens verschijnt er een pagina met appartementen en hotels in Marrakech in beeld. Je kunt dus op zoek naar een accommodatie naar een accommodatie in Marrakechpast bij je wensen en bij je budget.

 

Snel en eenvoudig zoeken naar een vakantiehuis met het zoekvenster

 

Je hebt waarschijnlijk vaker een vergelijkingssite gebruikt. Dan weet je dat je snel en eenvoudig kunt zoeken naar een bepaald artikel door gebruik te maken van het zoekvenster. Je kunt met behulp van het zoekvenster niet alleen zoeken naar vakantiehuizen. Op zoek naar een stedentrip? Tik dan ‘stedentrip’ in het zoekvenster en klik vervolgens op Zoeken. Een eerste pagina met stedentrips naar diverse plaatsen verschijnt in beeld. Op zoek naar een zonvakantie? Tik dan ‘zonvakantie’ in het zoekvenster en klik vervolgens op zoeken. Een eerste pagina met zonvakanties verschijnt dan in beeld. Je kunt met het zoekvensternatuurlijk ook snel zoeken naar een vakantiehuis of hotel in een bepaalde plaats. Na het intikken in het zoekvenster van bijvoorbeeld Salzburgerland vind je autovakanties en wintersportreizen naar hotels is het Salzburgerland.

 

Op zoek naar een vakantie die past bij het beschikbare budget

 

Natuurlijk moet de vakantie passen bij het beschikbare budget. Stel je wilt een vakantiehuisje huren in Nederland. Je hebt een beperkt budget van maximaal € 300. Dan klik je eerst onder Vakantie landen op Nederland. Vervolgen klik je onder Alle prijzen op van € 251 tot € 300. Uitsluitend vakantiehuizen in die prijsklasse verschijnen er dan in beeld. Je kunt ook eerst zoeken naar vakantiehuizen in een bepaalde plaats of provincie. Vervolgens kun je zoeken naar een vakantiehuis in die plaats of provincie die past bij het beschikbare budget.

 

Vakantiehuizen in Nederland  met elkaar vergelijken en boeken

 

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? Dankzij de afbeelding en de duidelijke omschrijvingen kun je de vakantiehuizen goed met elkaar vergelijken. Door te klikken op Meer info wordt de hele omschrijving van het vakantiehuis zichtbaar. Wil je het vakantiehuis boeken? Klik dan op Nu boeken. Je wordt dan doorverwezen naar de website van de aanbieder van het vakantiehuis. 

De 12 meest bekeken vakanties
17 daagse fly drive Parels van Sri Lanka

17 daagse fly drive Parels...

17-daagse Verre reizen naar Centraal Sri Lanka bij 17 daagse fly drive Parels van Sri Lanka
Vanaf: € 1843.00
Meer info
Anonymous Beach

Anonymous Beach

8-daagse Zonvakantie naar Oost Cyprus bij Anonymous Beach
Vanaf: € 715.00
Meer info
Villa voor 4 personen aan het water in Maurik

Villa voor 4 personen aan het...

Wauw! Vanuit deze luxe, moderne en vrijstaande vakantievilla's voor vier personen geniet je van een schitterend uitzicht over het water of één van de jachthavens.
Vanaf: € 299.37
Meer info
Safaritent voor 6 personen met badkamer op park Rhederlaagse Meren

Safaritent voor 6 personen...

Houd je van kamperen, maar dan comfortabel, met voldoende privacy en zonder gedoe? Dan is deze luxe safaritent op de Veluwe met badkamer precies wat je zoekt.
Vanaf: € 180.20
Meer info
Century Park

Century Park

9-daagse Verre reizen naar Bangkok bij Century Park
Vanaf: € 923.00
Meer info
Harbour Village Beach Club

Harbour Village Beach Club

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Harbour Village Beach Club
Vanaf: € 1761.00
Meer info
11 dg cruise Griekse Eilanden Malta en Italië

11 dg cruise Griekse Eilanden...

11-daagse Vakantie naar Atheense Rivièra bij 11 dg cruise Griekse Eilanden Malta en Italië
Vanaf: € 2388.00
Meer info
Pharae Palace

Pharae Palace

8-daagse Zonvakantie naar Peloponnesos bij Pharae Palace
Vanaf: € 1231.00
Meer info
19-daagse rondreis Parels van Sri Lanka

19 daagse rondreis Parels van...

19-daagse rondreis Parels van Sri Lanka
Vanaf: € 1713.00
Meer info
4 daagse fly drive Noorwegen in een Notendop

4 daagse fly drive Noorwegen...

5-daagse Rondreis naar Oslo bij 4 daagse fly drive Noorwegen in een Notendop
Vanaf: € 925.00
Meer info
Be Live Collection Marrakech Golf

Be Live Collection Marrakech...

4-daagse Zonvakantie naar Centraal Marokko bij Be Live Collection Marrakech Golf
Vanaf: € 1147.00
Meer info
15-daagse rondreis Highlights van Marokko

15 daagse rondreis Highlights...

15-daagse rondreis Highlights van Marokko
Vanaf: € 1039.00
Meer info